Ikkuna- ja oviremontit

Uudista kotisi ikkunaremontilla

Ikkuna- ja oviremontti on arvokas investointi tulevaisuuteen. Se kannattaa jättää ammattilaisen tehtäväksi. Toteutamme remontit suunnittelusta ja mitoituksesta tuotteiden hankintaan, asennukseen ja käyttöönottoon asti. Olemme luotettava kumppani - panostamme siihen, että remontti on mahdollisimman vaivaton ja kustannustehokas.

Alkukartoituksen pohjalta valitsemme yhdessä kotiisi sopivat ikkuna- ja ovimallit sekä tarvittavat lisävarusteet. Saat tilaamasi ikkunat ja ovet takuutyönä, kustannustehokkaasti ja sovitussa aikataulussa asennettuna.

Asennus vaivattomasti ympäri vuoden

Osaavissa käsissä ikkunan ja oven asennus on nopea toimenpide. Ikkunaremontti voidaan toteuttaa myös talvella. Työskentelemme niin, että asennus häiritsee mahdollisimman vähän asumista.

Ennen remonttia

Ennen asennusta on hyvä varmistaa, että ikkunoiden luona on tilaa asentajille. Myös kulkureitit kannattaa pitää vapaana – se nopeuttaa remontin toteutumista.

Myös suojauksesta kannattaa huolehtia. Siirrä herkästi särkyvät huonekalut ja tekstiilit sivuun remontin ajaksi. Isommat kalusteet voi suojata kankaalla tai muovilla. Lattiat ikkunoiden alla kannattaa myös suojata, tarkoitukseen käyvät vaikkapa vanhat matot tai sanomalehdet.