Kattoremontit

Kattoremontit ammattitaidolla

Toteutamme kattoremontit tarkasti ja ammattitaidolla vanhan rakenteen purkamisesta aina loppusiivoukseen asti. Panostamme siihen, että remontti on tilaajalleen mahdollisimman vaivaton ja kustannustehokas.

Alkukartoituksen pohjalta valitsemme kestävät ja katollesi soveltuvat katemateriaalit. Tämä on hintaakin tärkeämpää – oikeat kattoratkaisut ammattitaitoisesti toteutettuna varmistavat pitkäikäisen lopputuloksen.

Oikein asennetun kattomateriaalin takuu on aina vähintään kymmenen vuotta. Pelti- ja tiilikatoille myönnetään jopa 30 vuoden takuu. Yhteistyö materiaalivalmistajien kanssa varmistaa sen, että käytössämme ovat aina ajanmukaiset tuotteet edulliseen hintaan.

Toimimme Kuopion, Varkauden ja Leppävirran alueella.

Kattoremontti avaimet käteen -pakettina

Asunto ja Sisustus Aikain Oy:n avaimet käteen -paketti on vaivaton ja kustannustehokas tapa suoriutua kattoremontista. Hoidamme kattoremontin sovitun aikataulun mukaisesti. Jos vanhassa kattorakenteessa ilmenee ennalta arvaamattomia yllätyksiä, keskustelemme niistä asiakkaan kanssa.

Kattopakettiin kuuluu katemateriaalien (huopa, tiili tai teräskate) lisäksi kaikki tarvittavat oheistuotteet vesikouruista kattoturvatuotteisiin – kaikki tietysti valmiiksi asennettuna.